Itäisen alueen erillismääräykset ja pelaamistavat
13.6.2020 18:25 Uutiset / Pääsivusto

Itäisen alueen erillismääräykset ja pelaamistavat

Itäisen alueen jalkapallojoukkueille!

Jalkapallokausi on vihdoin käynnistynyt ja siihen liittyen Palloliiton Itäisen alueen sarjatoimintaa koskevat erillismääräykset on saatu vihdoin tässä koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa valmiiksi. Erillismääräyksistä löytyvät mm. eri sarjojen pelaajamäärät, peliajat, suosituskenttäkoot yms. yms. Erillismääräykset löytyvät täältä >> https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Kilpailu_uusi/erillismaaraykset_2020_itainen_alue_2.pdf

Itäisen alueen sarjatarjotin sekä kirjaukset eri sarjojen/lohkojen pelaamistavoista löytyvät oheisesta liitteestä. Pelaamistavat on päätetty ennen aivan viimeisiä luopumisia ja on edelleen mahdollista, että alueen kilpailu- ja erotuomaritoiminnan kehitysryhmä joutuu tekemään niihin vielä kauden aikana muutoksia esim. koronatilanteen aiheuttamien luopumisten vuoksi.

Alueen kilpailutoiminto kehottaa joukkueita tutustumaan huolella erillismääräyksiin, jotta sarjakausi saataisiin läpivietyä mahdollisimman joustavasti ja ilman ristiriitoja tai sääntörikkomuksia. Erillismääräykset on jaettu myös alueen erotuomaristolle.

Kaikista vaikeuksista huolimatta oikein mukavaa jalkapallokesää!

Veijo Vainikka
kilpailupäällikkö
SPL Itäinen alue


   
Lisää uutisia
WJK Varkaus Ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat