Futsal U19 Finaalit Varkaudessa
2.2.2019 23:39 Uutiset / Pääsivusto

Finaaliviikonloppu 23.-24.2.2019

Futsal U19 SM liiga ratkaistaan Varkaudessa

U19 Futsal Liiga pelattiin kaudella 2018 kahdessa lohkossa. Etelän lohkon pelejä nuotittivat aika selvin sävelin erikoisseura GFT ja varkautelainen WJK Futsal, joka antoi lisämakua sarjaan ollen ensimmäinen itä-suomalainen joukkue sarjassa. Varkautelaisella joukkueella on takana kolmen vuoden SM tason finaalipeliputki C- ja B pojista. GFT on ollut vahva tekijä U21 sarjassa ja lähti tälle kaudelle mukaan myös nuorempiin tehden selkeää työtä sarjassa laajalla kokoonpanolla. Mäntsälän Kapina antoi myrskyvaroituksen tulevasta ja haastoi hyvin sarjassa kärkijoukkueita, GFT:kin joutui taipumaan kahteen tasapeliin hurmoksella pelanneiden mäntsälälaisten kanssa. WJK:n tappiot tulivat GFT:lle, joten sarjan kärki oli selvä – finaaliin lähtijät olivat espoolaiset ja ensimmäisiä kotikisoja Itä-Suomessa isännöivätvarkautelaiset.

Pohjoisen lohkon vahva ennakkosuosikki oli HauPa, jonka maajoukkuepelaajat ja liigassa näyttöjä antaneet junioripelaajat antoivat joukkueelle vahvan lähtökohdan kauteen. Haukiputaan osaamista haastoi kauden aikana oikeastaan ainoastaan KePS, sarjan kahden kärki ratkesi selkeällä piste-erolla.

Ensimmäiset Itä-Suomessa järjestettävät futsalin arvokisat järjestetään siis Varkauden liikuntatalolla 23.-24.2.2018. Lauantain semifinaaleissa ratkaistaan sunnuntain otteluparit ja sarjan Suomen mestari on tiedossa sunnuntaina iltapäivällä. Pelit viheltävät jyväskyläläiset Minka Vekkeli ja Alister Gul.

Pelit pelataan Varkauden Liikuntatalolla ja finaalipeleihin on vapaa pääsy. Lauantaina pelataan semifinaalit ja sunnuntaina finaalit.

Lauantaina 23.2.2019 semifinaalit

16.00 WJK - HauPa

18.30 GFT - KePS

Sunnuntaina 24.2.2019

13.00 pronssiottelu ja

16.00 finaali


   
Lisää uutisia
WJK Varkaus Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat