WJK starttasi Palloliiton laatujärjestelmän
12.9.2019 21:49 Uutiset / Pääsivusto

Laatujärjestelmä startattu!

WJK:n pitkäaikainen tavoite Palloliiton laatujärjestelmään liittymisestä sai alkuvihellyksensä tänään, kun seuran hallitus kokoontui yhdessä Palloliiton Itäisen alueen edustajien Jaakko Pulkkisen ja Anssi Virénin kanssa käymään läpi ensiaskelia laatujärjestelmästä.

"Laatujärjestelmä on aivan ensisijaisesti seuran oman sisäisen kehittämisen työkalu", toteaa Palloliiton Jaakko Pulkkinen. "Palloliitto tukee seuraa omassa kehityksessään ja tukee tarvittavilla osa-alueilla".

Palloliitto linjaakin: Jalkapalloseurojen laatujärjestelmän tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti jalkapalloseurojen toimintaa ja toimia sekä seuran että lajin kehittämisen ja ohjaamisen välineenä. Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan sekä seuran urheilutoiminnan että sitä tukevan hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämistä. Kokemusten perusteella pelkällä urheilutoiminnan kehittämisellä ei voida luoda parasta mahdollista ympäristöä sekä pelaajan että seuran pitkäjänteiselle ja suunnitelmalliselle kehittämiselle. Kokonaisvaltaisen kehittämisen tavoitteena on tukea seuroja pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti ja seuran jäsenistön laajasti hyväksymä toimintamalli.

Ensimmäisessä vaiheessa päivitetään syksyn 2019 aikana seuran valmennuslinjausta ja päivitetään seuran dokumentaatiota seuran kotisivuille.


   
Lisää uutisia
WJK Varkaus Ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat