Puolet pisteistä saatiin pidettyä Varkaudessa, WJK sarjakärkeen
2.12.2018 21:34 Uutiset / Pääsivusto

FC Kapinalta saatiin pidettyä pisteet Varkaudessa

WJK:n U19 futsal joukkue sai tänään vieraakseen kolme joukkuetta pitkän matkan takaa. Golden Futsal Team Espoosta, FC Kapina Mäntsälästä ja HIFK Helsingistä. Sarjan eteläinen lohko pelataankin vahvasti pääkaupunkiseutu painotteisesti.

WJK aloitti päivän uurastuksen saaden vastaansa FC Kapinan. Ensimmäisellä puoliajalla hämmästeltiin vielä menoa ja Kapina pyöritteli tilanteita tehden pelin avausmaalin. Toiselle puoliajalle saatiin jo aamu-unesta herännyt WJK ja maalivyöryn aloitti vahvasti pelannut Joakim Happonen, joka taiteli kaksi maalia kotijoukkueen viidestä. WJK:n toinen tuplat tehnyt oli Juuso Muuruvirta ja yhden ampui Jesse Kauhanen. FC Kapina joutui taipumaan vyörytykseen ja pelin lopputulos 5-1. Kapina tosin jatko vahvasti siitä HIFK:ta vastaan nöyryyttäen vastustajan selvästi lukemin 11-4.

Ensimmäisen pelin WJK:n maalintekijät

Happonen Joakim (25')
Muuruvirta Juuso (27')
Kauhanen Jesse (30')
Muuruvirta Juuso (33')
Happonen Joakim (39')

Sarjan yhdeksi vahvimmista joukkueista ennustettu Golden Futsal Team – GFT peli HIFK:n rajuin 12-1 lukemin ensimmäisessä pelissään ja näytti merkkejä osaamisestaan dominoiden pelin kulkua ylivoimaisesti. Turnauspäivän viimeisessä pelissä laitettiin sitten vastakkain savolainen futsalosaaminen ja Futsal Liigan yhden kärkijoukkueen juniorijoukkue. GFT laittoi taitoa ja kokemusta peliin, mutta WJK pysyi loistavasti mukana taistelussa nousten taka-ajoasemasta 1-1 tasatilanteeseen toisen puoliajan alussa. Valitettava virhe puolustuspäässä tarjoili vastustajalle rangaistuspotkun ja vahvaa työtä koko pelin ajan tehnyt Jousefi Mahdi kikkaili pallon taitavasti pelanneen maalivahti Tuomas Venäläisen selän taakse. Peli meni kovaksi vääntämiseksi viimeisen 15 tehokkaan peliminuutin ajaksi ja valitettavasti hyvä paine hyökkäyspäässä ei vaan tuottanut toivottua tasoitusmaalia ja pisteet sarjan kahden kovan joukkueen kohtaamisesta siis Espooseen. WJK:n maalin teki Mikael Immonen.

Joukkueen vastuuvalmentaja Maru Grönroos on tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja tekemiseen: ”Pienet asiat ratkaisee kovemmissa otteluissa ja niitä pieniä asioita pitää vielä harjoitella” . Kyseessä oli vasta kauden toinen turnauspäivä ja parempaan suuntaan mennään koko ajan. ”Ensi viikonloppuna vastaan tulee jo kertaalleen voitetut HIFK ja FC Halikko, turnausmuotoinen kaksinkertainen sarja kun pelataan niin jokainen saadaan vastaan kahdesti. ”Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja tämä päivä osoitti myös sen, että me tavoittelemme tosissamme lopputurnauspaikkaa, johon pääse lohkon kaksi parasta.” toteaa Grönroos ja keskittyy valmistelemaan pelaajat kohti seuraavaa turnausta. Loppuvuoden aikana matkustetaan vielä kahdesti kohti Etelä-Suomea.


   
Lisää uutisia
WJK Varkaus Ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat