Info

WJK Varkaus Ry on Varkaudessa toimiva yhdistys, joka järjestää harrastus- ja kilpailutoimintaa juniorijalkapallossa. Seuran nimi muuttui vuoden 2017 lopussa WJK Juniorit ry.stä WJK Varkaudeksi.

Seuran nuorimmat harrastajat ovat 6-7 vuotiaita, joille on tarjolla Varkauden Aluelämmön Kortteliliiga. Hieman vanhemmat kilpailevat eri ikäluokkien piirisarjoissa sekä turnauksissa ja kilpajoukkueista korkeimmalla tasolla pelaavat B-tyttöjen joukkue valtakunnallista tyttöjen ykköstä ja B-poikien joukkue myös valtakunnallista ykköstä.

Seuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki Varkauden ja lähikuntien nuoret. Jalkapallo on edullinen ja monimuotoinen harrastus, onhan se maailman eniten harrastettu urheilulaji. Yhteistyökumppanimme Varkauden Aluelämmön tuella voimme myös auttaa harrastamisen alkuun kustannusten osalta – harrastustuesta lisää tietoja antaa seuran hallitus.

”Joukkueet” sivuilta löydät tarkempaa tietoa eri ikäryhmien joukkueista. Harjoitusajat näet ”Vuorot” kohdasta.

Mukaan harrastukseen voit ilmoittautua seuran toimistolle (kts. sivu ”Yhteys”), joukkueiden kotisivuilla näkyviin yhteystietoihin tai saapumalla paikalle joukkueiden harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle / joukkueen johtajalle.


   
Lisää uutisia
WJK Varkaus Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat